.

Falja e akshamit ne franc

faljen e drekës atëherë duhet ta përsëritësh namazin. independent schools vacanciesKOHËT E FALJES. 2nd group french verbs list

. . KOHËT E FALJES. Koha e namazi të mëngjesit është që nga agimi e gjer në lindjen e diellit ose 1/5 e fundit e natës.

Në vazhdim po tregojmë nga sa rekate kanë namazet: Çdo namaz, qoftë farz ose sunnet falet për hir të Zotit dhe askujt tjetër.

.

1.

Namazet farz janë obligim nga Zoti për çdo musliman të vetëdijshëm, dhe për mosfaljen e tyre pa shkak pason dënimi në këtë jetë dhe [].

Por ju i jepni përparësi jetës së kësaj bote, 17.

Oct 16, 2021 · Tabela e Rekateve Namazi përbëhet nga pjesët e quajtura rekate.

Koha e namazi të mëngjesit është që nga agimi e gjer në lindjen e diellit ose 1/5 e fundit e natës. 2023 - Dita e parë e Kurban Bajramit Bajrami falet në orën 06:00 19. 2. Ka shpëtuar ai që është pastruar, 15.

. . About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How YouTube works Test new features NFL Sunday Ticket Press Copyright.

.
A Microsoft logo is seen in Los Angeles, California U.S. 23/09/2023. REUTERS/Lucy Nicholson

faljen e drekës atëherë duhet ta përsëritësh namazin.

4:58. NAMAZI I DREKES: 4 REKATE SUNNET DHE 4 REKATE FARZ DHE 2 SUNNET.

Oct 15, 2020 · Pas deshmis (Shehadeti) kushti i dyte i fese islame eshte namazi. 2023 - Dita e Arafatit 28.

07.

Pra, falja e akshamit dy rekatet e para me zë është synet si për atë që është duke u falur imam, si për atë që është duke u falur në vete po s’është imam. Dallimet në mes të namazit të Xhumasë dhe të Drekës.

NAMAZI I BAJRAMIT.

Namazi i Bajramit falet kështu: Bëhet nijeti për të falur namazin e Bajramit, lidhemi pas imamit dhe fillojmë namazin duke thënë “ Allahu Ekber ”.

Shpërndaje.

. . tha: Namazi është miraxhi i besimtarit. Dec 9, 2020 · Zoti urdhëron kështu në Kuran: “ dhe kryej faljen për të më kujtuar Mua! ” [1] Ndërsa për rëndësinë e tij Profeti Muhamed (a.

Oct 15, 2020 · Pas deshmis (Shehadeti) kushti i dyte i fese islame eshte namazi. . Katër rekatet e fundit sunet të xhumasë: Edhe këta falen njëlloj si suneti i parë i drekës. 03.

Që përmend emrin e Zotit të vet dhe që falet.

Oct 16, 2021 · Tabela e Rekateve Namazi përbëhet nga pjesët e quajtura rekate. Dallimet në mes të namazit të Xhumasë dhe të Drekës. Mësoni dhe printoni orarin e namazeve dhe kiblen për kurdo dhe kudo që jeni.